Thaise Varkenshaas Met Boontjes En Prei

Aantal personen: 2 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Thaise Varkenshaas Met Boontjes En Prei Bereidingwijze

VOORBEREIDING 10 min BEREIDING 20 min 1. Snijd het vlees in blokjes van circa 1,5 cm. Pel de teentjes knoflook en hak ze met de rode peper fijn. 2. Verhit 1 eetlepel olie in een wok of ruime braadpan en roerbak hierin, als de olie begint te dampen, de knoflook en de rode peper 2 minuten. Voeg de basilicum en een snufje zout toe. Schep het mengsel uit de pan. 3. Verhit de rest van de olie in de pan en roerbak hierin, als de olie begint te dampen, de blokjes vlees 2 minuten op een hoog vuur. 4. Voeg de snijbonen en prei toe en roerbak ze 5 minuten mee. Roer het citroensap, het knoflookmengsel en de slagroom of kokosmelk erdoor en laat het gerecht nog 2 minuten pruttelen. 5. Op smaak brengen met peper en zout.

Boodschappenlijstje
  • 250 Gram Varkenshaas
  • 2 Knoflookteentjes
  • 1 Klein Stukje Rode Peper
  • Zonnebloemolie
  • Fijngehakte Basilicum
  • 200 Gram Geschaafde Snijbonen
  • 150 Gram Gesneden Prei
  • 2 Eetlepels Citroensap
  • 1 Dl Slagroom Of Dikke Kokosmelk
  • Zout En Peper
Probeer ook eens...