Oosterse Pistachewraps
Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: bozjaarkoken » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVerwarm 1 el olijfolie in een wok en roerbak de vleesreepjes goudbruin. Bestrooi met zout en peper. Voeg de groentemix toe en roerbak nog 3 min. mee. Maak een yoghurtsausje door de Griekse yoghurt met knoflook en munt te mengen. Verwarm de wraps even in de magnetron. Smeer de binnenkant van de wraps in met 1 el van het yoghurtsausje, verdeel de pistachenoten erover en schep het vleesmengsel erop. Rol de wraps dicht, serveer met de rest van het yoghurtsausje en wat ijsbergsla.
- 350 Gr Lamsvlees, In Reepjes Gesneden
- 450 Gr Oosterse Groentemix
- 125 Ml Griekse Yoghurt
- 2 Teentjes Knoflook
- 2 El Fijngesneden Verse Munt
- 4 Wraps
- 50 Gr Gepelde En Gezouten Pistachenoten, Grof Gehakt
- 75 Gr Gesneden Ijsbergsla