Oosterse Pistachewraps

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: bozjaarkoken » Type: Meer van het type: Anders

Oosterse Pistachewraps Bereidingwijze

Verwarm 1 el olijfolie in een wok en roerbak de vleesreepjes goudbruin. Bestrooi met zout en peper. Voeg de groentemix toe en roerbak nog 3 min. mee. Maak een yoghurtsausje door de Griekse yoghurt met knoflook en munt te mengen. Verwarm de wraps even in de magnetron. Smeer de binnenkant van de wraps in met 1 el van het yoghurtsausje, verdeel de pistachenoten erover en schep het vleesmengsel erop. Rol de wraps dicht, serveer met de rest van het yoghurtsausje en wat ijsbergsla.

Boodschappenlijstje
  • 350 Gr Lamsvlees, In Reepjes Gesneden
  • 450 Gr Oosterse Groentemix
  • 125 Ml Griekse Yoghurt
  • 2 Teentjes Knoflook
  • 2 El Fijngesneden Verse Munt
  • 4 Wraps
  • 50 Gr Gepelde En Gezouten Pistachenoten, Grof Gehakt
  • 75 Gr Gesneden Ijsbergsla
Probeer ook eens...