Gevulde Chinese Omelet

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Gevulde Chinese Omelet Bereidingwijze

Klop de eieren los met 2-3 eetlepels water. Roer de inhoud van beide zakjes Knorr Mix door het losgeklopte ei en laat het mengsel 2-3 minuten staan. Snijd de lente-uitjes in ringetjes, de Chinese kool en de hamlappen (of kipfilet) in reepjes. Hak de koriander. Verhit een klontje margarine en bak twee omeletten. Verhit in een andere pan de olie en bak al omscheppend op een hoog vuur de lente-ui, het vlees (of kipfilet) met de ketjap, de suiker en koriander en dan de Chinese kool. Vul de omeletten met het vleesmengsel en vouw ze dubbel.

Boodschappenlijstje
  • 5 Eieren
  • 2 Lente-uitjes
  • 150 Gr Chinese Kool
  • 200 Gr Hamlappen (of Kipfilet0
  • 3 Koriander Takjes
  • 25 Gr Margarine
  • 2 El Olijfolie
  • 1 El Ketjap
  • 1 Tl Suiker
  • Knorr Mix Voor Chinese Omelet
Probeer ook eens...