Maïsbeignets Met Yoghurtdip

Aantal personen: 4 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Maïsbeignets Met Yoghurtdip Bereidingwijze

1. Laat de maïskorrels uitlekken en dep ze droog. Roer een dipsaus van de yoghurt, fijngehakte muntblaadjes en de chilisaus. Breng op smaak met zout. 2. Schil de aardappels. Was ze, rasp ze grof, en dep droog. Snijd de lente-uitjes in dunne ringetjes. 3. Meng de losgeklopte eieren met de maïs, aardappel, paneermeel, lente-uitjes en wereldkruiden. Breng op smaak met zout en peper. 2. Schep steeds een halve eetlepel van het maïsmengsel in hete olie in een koekenpan. Bak de beignets in ca. 4 min. aan beide zijden goudbruin, laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze licht met piri piri.

Boodschappenlijstje
  • 250 Gr Gekookte Maïskorrels
  • 2 Grote Aardappels
  • 4 Lenteuitjes
  • 4 Eieren
  • 50 Gr Paneermeel
  • 2 Tl Wereldkruiden Marokko
  • Zout, Versgemalen Peper
  • 6 El Olie
  • 2 Takjes Munt
  • 8 El Volle Yoghurt
  • 3 El Chilisaus
  • Gemalen Piri Piri (Silvo)
Probeer ook eens...