Lamsgehaktballetjes Met Komijn
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzeDuurtijd: 40 min Bereidingswijze 1. Kook de rijst gaar. Snij de paprika's (zonder zaadjes!) in grove stukken. Snipper de sjalotten fijn. Plet 1 koffielepel komijnzaadjes in de vijzel. 2. Meng het gehakt met de rijst en de komijn in de keukenrobot. Maak er balletjes van. Leg ze samen met de paprika's en sjalotten in een ovenschaal. 3. Besprenkel rijkelijk met olijfolie en bak 1/2 uur in een voorverwarmde oven van 180° C. Roer geregeld om. Serveer als voorgerecht met stokbrood en gemengde sla.
- 800 Gram Lamsgehakt
- 250 Gram Rijst
- Komijnzaadjes
- 2 Sjalotjes
- 3 Rode Paprika's