Gebakken Aardappeltjes Met Kibbeling
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
Bereidingwijze• Kook het ei in 8-10 minuten hard. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en laat ze op een bordje afkoelen • Verhit 4 eetlepels Blue band Culinesse in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes volgens de bereidingswijze op de verpakking. • Bereid de kibbeling volgens de aanwijzingen op de verpakking. • Snijd het ei en de tomaat in stukjes. Meng de ijsbergsla in een kom met ei, tomaat en de pijnboompitten en voeg dressing naar smaak toe. • Verdeel de aardappelpartjes en de kibbeling over 2 borden. Serveer het gerecht met de sla. Lekker met appelmoes en Calvé Partysaus kerrie.
- 1 Ei
- 4 El Blue Band Culinesse
- 300 Gr Aardappelpartjes
- 200 Gr Kibbeling
- 200 Gr Gemengde Ijsbergsla
- 1 Tomaat
- 20 Gr Pijnboompitten
- Calvé Dressing Komkommer Dille