Peultjes Met Oesterzwammen
Aantal personen: 2 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVoorbereiden ca. 15 minuten, bereiden ca. 5 minuten. Oesterzwammen schoonvegen met keukenpapier en in reepjes snijden. Peultjes schoonmaken en wassen. Stoneleeks schoonmaken en in ringetjes snijden. In wok of hapjespan boter en olie verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Peultjes toevoegen en ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Oesterzwammen toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Stoneleeks toevoegen en ca. 1 minuut meebakken. Op smaak brengen met zout en peper. Lekker bij varkenshaasjes en pommes duchesses (aardappelpureetorentjes)
- Oesterzwammen (150 G)
- 100 Gram Peultjes
- 4 Stoneleeks
- Boter Of Margarine
- Halve Eetlepel (mais)olie
- Zout En Peper