Kerstkransjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Kerstkransjes Bereidingwijze

Bereidingstijd: 20 minuten + 25 minuten 16 stuks 1.Verwarm de oven voor op 180C. Meng de bloem, boter, basterdsuiker en de eidooier. Kneed dit tot een deeg. Rol het deeg uit tot een plak van circa 4 mm dikte. 2.Gebruik uitsteekvormpjes en steek uit het midden van het deeg een klein rondje. Leg de kransjes op bakpapier en laat ze steeds 3 cm verspringen. 3.Bestrijk ze met losgeklopt eigeel en bestrooi met amandelschaafsel, grove suiker en/of zilversnoepjes. 4.Bak de koekjes in circa 20 minuten goudbruin.

Boodschappenlijstje
  • Grove Suiker
  • 1 Eidooier
  • 100 Gr Basterdsuiker
  • 150 Gr Boter
  • 200 Gr Bloem
  • Amandelschaafsel
  • Zilversnoepjes
Probeer ook eens...