Entrecotes Met Paprikastoofschotel
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzeLaat de entrecotes op kamertemperatuur komen. Snijd de paprika's in stukjes. Verwarm 2 eetlepels vloeibare margarine in een hapjespan en voeg de paprika, de prei en de mix toe met 1 dl wijn. Laat het stoofpotje op een matig vuur ongeveer 10 minuten stoven. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg 2 bouillontabletten aan het water toe. Bestrooi het vlees met zeezout en vers gemalen peper. Verhit een ruime hoeveelheid vloeibare margarine in een koekenpan en bak hierin de entrecotes op hoog vuur: 3 minuten op elke kant, zodat het vlees rosé blijft. Roer vlak voor het serveren 2 eetlepels Finesse voor Verrijken door de paprikastoofschotel en wat Italiaanse kruiden door de gekookte rijst.
- 4 Entrecotes
- Zeezout En Versgemalen Peper
- Blue Band Vloeibaar
- 2 Paprika's
- 250 Gr Gesneden Prei
- Knorr Mix Voor Stoofpotje
- Witte Rijst
- 2 Tabletten Knorr Tuinkruidenbouillon
- Blue Band Finesse Voor Verrijken
- 2 Tl Italiaanse Kruiden