Gehakt-buideltjes Van Filodeeg

Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Dolf van den Born » Type: Meer van het type: Anders

Gehakt-buideltjes Van Filodeeg Bereidingwijze

Laat het filodeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verhit de olie en bak het gehakt met de prei, de knoflook, de shoarmakruiden en de spekjes rul en bruin. Laat het mengsel afkoelen. Snijd het deeg in de lengte in drieën en snijd deze repen in 5 vierkantjes. Leg steeds 3 vierkantjes schuin op elkaar en verdeel er het gehaktmengsel over. Druk de gehakt-buideltjes dicht. Bestrijk ze met de boter en bak ze in de voorverwarmde oven in ca. 15 minuten bruin en gaar.

Boodschappenlijstje
  • 3 Velletjes Filodeeg
  • 1/2 El Olie
  • 150 Gr Kalfsgehakt
  • 1 Kleien Prei In Dunne Ringen
  • 1 Teentje Knofook
  • 1 El Shoarmakruiden
  • 50 Gr Ontbijtspek
  • 20 Gr Gesmolten Boter
Probeer ook eens...