Thaise Viscurry

Aantal personen: 2 » Keuken: Oosters » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Rijst

Thaise Viscurry Bereidingwijze

Snijd de visfilet in stukjes van ca. 4 cm. Halveer de limoen en pers een helft uit boven de vis; snijd de andere helft in plakjes. Borstel de champignons schoon en snijd ze in vieren. Snijd de schoongemaakte lente-uitjes in smalle ringetjes. Verwarm de currypasta al roerend in een wok of hapjespan. Voeg de kokosmelk toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg de limoen en de champignons toe en roer de vis- en de sojasaus erdoor. Laat het mengsel zachtjes ca. 3 minuten pruttelen. Afwerking: Voeg de stukjes vis en lente-ui toe aan het kokosmengsel en laat de vis zachtjes in ca. 6 minuten gaar worden. Bestrooi het gerecht met de koriander en basilicum. Lekker met rijst en komkommersalade.

Boodschappenlijstje
  • 300 Gram Visfilet, Bijv. Kabeljauw, Zeebaars Of Zeewolf
  • 1 Limoen
  • 250 Gram Champignons
  • 4 Lente Uitjes
  • 1.5 Theelepel Thaise Groene Currypasta
  • 1 Blik Kokosmelk
  • 1 Eetlepel Thaise Vissaus
  • 2 Eetlepels Sojasaus
  • 2 Eetlepels Fijngehakte Koriander
  • 2 Eetlepels Fijngehakt Basilicum
Probeer ook eens...