Groentetaboulé
Aantal personen: 6 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzeDuurtijd: 20 min Bereidingswijze 1. Laat de krenten een kwartiertje weken in een paar eetlepels lauw water (of groentebouillon). 2. Breng het kopje water aan de kook. Schenk het over de couscousgries. Dek af en laat enkele minuten staan, tot al het water opgeslorpt is. Maak de korrels los met een vork. 3. Pel de tomaten, snij ze in blokjes. Schep ze samen met al de overige ingrediënten door de couscous. Kruid naar smaak met peper en zout. 4. Verdeel over kleine serveerschaaltjes of tajines. Serveer lauw of koud.
- 1 Kop Couscousgries
- 1 Kop Water
- 2 Eetlepels Olijfolie
- 1 Eetlepel Citroensap
- 150 Gram Geitenkaas (of Feta) In Blokjes
- 50 Gram Krenten
- 2 Trostomaten
- 1 Eetlepel Bladpeterselie, Gehakt
- 1 Eetlepel Verse Korianderblaadjes, Gehakt
- Peper En Zout