Stokbrood Met Tapenade Uit Genua
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Jurrian Saris » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeLaat de olijven, de tonijn, de ansjovis en de kappertjes uilekken. Pers de citroen en rasp de schil. Doe dit mengsel in de blender met wat ctroensap en peper, en maal het tot een mooie pasta. Snijd het stokbrood in plakjes, was de tomaten en snijd in hele dunne plakjes en de ui ook. smeer de tapenade op het brood, met een plakje tomaat en wat uienringen.
- 1 Stokbrood
- 200 Gram Zwarte Olijven
- 70 Gram Tonijn In Olie Of Water
- 2 El Kappertjes
- 5 Ansjovisfilets
- 1 Citroen
- 1 Tomaat
- 1 Kleine Ui
- 2 Dl Olijfolie
- Zout En Peper