Sorbet Van Passievrucht

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Sorbet Van Passievrucht   Bereidingwijze

Kook het water met de suiker, voeg de wijn en het citroensap toe en laat even zachtjes meekoken. Snijd ondertussen de passievruchten middendoor en haal het vruchtvlees eruit, voeg het bij de zachtjes kokende vloeistof en laat even mee pruttelen. Laat vervolgens afkoelen en maal het geheel zéér fijn in de blender. Laat verder helemaal afkoelen in de koelkast en maak het tenslotte tot sorbet in de ijsmachine. Serveer met wat verse munt.

Boodschappenlijstje
  • 6 Passievruchten
  • 2 Dl Water
  • 150 Gr Fijne Suiker
  • Het Sap Van 1 Citroen
  • Glas Witte Wijn
  • Verse Munt Voor De Afwerking
Probeer ook eens...