Pasta In Een Tuintje Van Groente

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Pasta

Pasta In Een Tuintje Van Groente Bereidingwijze

Giet de Solo in een pannetje en voeg hierbij de saffraan, de kurkuma, de geperste look en de Ricard. Laat 15 minuten opwarmen op een zacht vuur. Haal door de puntzeef en zet opzij. Versnipper de lente-uitjes. Snijd de champignons in staafjes van 2 cm lang bij 1/2 cm dik. Snijd de venkel en het preiwit in blokjes. Snijd de kwartjes tomaat en de basilicumblaadjes in ruitvorm. Braad de champignons, de venkel en het preiwit snel op een hoog vuur in de Solo. Laat niet bruin worden. Verwarm ondertussen de pasta in een stoompot of in de magnetron. Voeg de opgewarmde pasta toe aan de gesauteerde groenten, de uitjes, de tomaten en de basilicumblaadjes. Voeg peper, zout en wat gemalen koriander toe. Meng goed dooreen.

Boodschappenlijstje
  • 160 Gr Verse Pasta (spaghettini Of Tagliatelle) Al Dente Gekookt
  • 3 El Solo Vloeibaar
  • 3 Gr Ricard
  • Korianderpoeder
  • 4 Basilicum Blaadjes
  • 30 Gr Parijse Champignons
  • Zout En Peper
  • 30 Gr Preiwit
  • 30 Gr Venkel
  • Saffraan
  • Halve Koffielepel Kurkumapoeder
  • 2 Knoflookteentjes
  • 1 Tomaat, Gepeld
  • 20 Gr Lente Uitjes
Probeer ook eens...