Papaja-garnalensalade
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Salades
Bereidingwijze1. Papaja en garnalen 1 uur koelen. De papaja schillen, in blokjes van 1,5 cm. snijden. De garnalen pellen en de darm verwijderen. Middelgrote garnalen doormidden snijden. 2. De mayonaise, het zout, de bosuitjes en de tabasco in een grote kom goed vermengen. 3. De bleekselderij, de papaja en de garnalen in de kom doen en alles voorzichtig vermengen. Let erop dat de blokjes papaja niet geplet worden. 4. Blaadjes sla in ondiepe kommetjes leggen. Het garanalen-vruchtenmengsel in het midden opscheppen. Direct serveren.
- Stevige, Rijpe Papaja (ongeveer 750 Gr,)
- 300 Gram Kleine Of Middelgrote, Gekookte Garnalen
- 150 Gram Mayonaise
- 1 Theelepel Zout
- Bosuitjes, In Dunne Ringen
- Paar Druppels Tabasco (eventueel Ongezoete Chilisaus)
- Halve Stengel Bleekselderij, In Heel Kleine Blokjes
- Krop Sla, Bladeren Gewassen En Uitgelekt