Choronsaus [bij Vis & Vlees]

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Choronsaus [bij Vis & Vlees] Bereidingwijze

Klop de eierdooiers met de azijn en het water op een zacht vuurtje tot ze schuimig en gaar zijn. Werk dit mengsel op met de geklaarde boter. Zorg ervoor dat beide mengsels dezelfde temperatuur hebben (voorkomt schiften). Ontvel/ontpit de tomaten en snij ze in kleine stukjes. Voeg de tomatenstukjes, dragon, tomatenpuree en ketchup toe aan de saus en breng op smaak met peper en zout.

Boodschappenlijstje
  • 4 Eierdooiers
  • 3 El Water
  • 3 El Dragon Azijn
  • 200 Gr Geklaarde Boter
  • 2 Grote Tomaten
  • 2 El Vers Gehakte Dragonblaadjes
  • 1 Theelepel Tomatenpuree
  • 1 Theelepel Ketchup
  • Zwarte Peper Uit De Molen En Zout
Probeer ook eens...