Champagne Sorbet Met Aardbeien
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBereidingstijd: 45 minuten Laat de gelatineblaadje in lauw water weken. Breng het water en de suiker aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken. Haal van het vuur en roer er, nadat de suikersiroop voldoende afgekoeld is, de champagne en de citroensap onder. Roer de gelatineblaadje eronder en zorg dat alles goed opgelost is. Laat de sorbet verder afkoelen en draai daarna af in ijsmachine. Vul een champagneglas half met de champagnesorbet en vul aan met in vieren gesneden aardbeien. Dien direct op.
- 300 Ml Water
- 400 Ml Champagne Naar Keuze
- 180 Gram Suiker
- Halve Citroen, Alleen Het Sap Daarvan
- 1 Gelatineblaadje
- 400 Gram Aardbeien Of Frambozen