Stoverij In Rochefort Trappist
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Wild
BereidingwijzeKruid het vlees en bak het bruin in de pan. breng het over in een hoge brede braadpan en over strooi met de bloem. Blus intussen de pan met het water om het bakbruin los te maken. Overgiet nu de stoverij met het water, bier, bouillonblokje en voeg ook de uien, tijm en laurier toe. Smeer het brood met de mosterd en leg op de stoverij. Laat zachtjes sudderen tot het vlees gaar is. Breng op smaak met suiker en balsamico azijn. Lekker met puree, verrijkt met wortelblokjes.
- 700 Gr Everzwijn, Bil Of Schouder
- 1/2 Liter Trappist, (Rochefort 8)
- 3 Uien, In Ringen
- Snee Wit Brood
- Bouillonblokje
- 4 El Graanmosterd
- 4 El Bloem
- Tijm, Laurier
- Boter
- Suiker
- Balsalmico Azijn