Brochette Van Zalm En Spekreepjes

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Gustaaf Greven » Type: Meer van het type: Anders

Brochette Van Zalm En Spekreepjes Bereidingwijze

Verwarm de oven voor op 240°C (stand 8). Snij de zalm in blokjes. Was de paprika, verwijder de zaadjes en snij in blokjes van ongeveer 2 cm. Meng de olijfolie met het citroensap en laat er de zalm 25 minuten in marineren. Voeg zout en peper toe. Prik de blokjes zalm, de kerstomaatjes, de spekreepjes en de blokjes paprika afwisselend op 4 braadspiezen. Bestrooi de brochettes met Provençaalse kruiden en laat 8 à 10 minuten braden in een ovenschotel.

Boodschappenlijstje
  • 100 Gr Spekblokjes
  • 4 Stukken Zalm
  • 8 Kerstomaatjes
  • 1 Gele Paprika
  • Het Sap Van 1 Citroen
  • 6 Soeplepels Olijfolie
  • Provencaalse Kruiden
  • Zout En Peper
Probeer ook eens...