Kalfsragout Met Saffraanrijst
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Rijst
BereidingwijzeKruid het vlees met peper en zout en laat het mooi aankleuren in boter en wat olie. Ontvel en ontpit ondertussen de tomaten en snij ze in stukjes, ontpit ook de paprika's en het Spaanse pepertje en snij de in reepjes. Voeg dit alles, samen met de laurierblaadjes toe aan het vlees, giet de witte wijn, de bouillon en de tomatenstukjes toe, kruid met peper, zout en chilipoeder en laat op een zacht vuurtje gaarstoven. Indien de bereiding te droog wordt giet u nog wat wijn en bouillon toe. Kook ondertussen de porties rijst in licht gezouten water waarin u een snuifje saffraan toevoegde.
- 1 Kilo Kalfsfricassee
- 1 Groene, Gele En Rode Paprika
- 4 Dikke Tomaten
- Spaans Pepertje
- Blik Tomatenstukjes 400g
- Runderbouillon, Van Blokjes
- 2 Laurierblaadjes
- Snu Chilipoeder
- Peper En Zout
- 2 Dl Droge Witte Wijn