Groenten Bij De Barbecue

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Groenten Bij De Barbecue Bereidingwijze

Snij de courgettes en aubergine in dunne, lange plakjes, gesneden in de lengte. Snij de venkelknol in schijfjes en hou het groen apart. Halveer de tomaten. Strooi wat zout over de courgettes, aubergine, tomaten en venkel en laat even rusten. Besprenkel de groenten dan met olijfolie en gril ze in kleine porties op de barbecue, zodat ze langs twee kanten bruin worden. Hou de gegrilde groenten warm. De paprika's kunt u na het grillen gemakkelijk pellen. Schik alle gegrilde groenten dan op een schaal, besprenkel met olijfolie en azijn.

Boodschappenlijstje
  • Takjes Verse Kruiden
  • Scheutje Balsamico Azijn
  • 4 Courgettes
  • 1 Venkelknol
  • 3 El Bertolli Extra Vergine
  • Grof Gemalen Peper
  • Middelgrote Aubergine
  • 4 Tomaten
  • 4 Rode Paprika's
  • 2 Teentjes Versnipperde Knoflook
Probeer ook eens...