Thaise Knoflook-koriandermie Met Roerei En Cashewnoten

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders

Thaise Knoflook-koriandermie Met Roerei En Cashewnoten Bereidingwijze

Kook de mie met wat zout of Ketjap Asin gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Trek de noedels na 1 minuut koken met 2 vorken uit elkaar. Giet ze af in een vergiet, spoel ze met koud water af en laat ze goed uitlekken. Klop ondertussen de eieren los. Was en snijd de lente-uitjes (ook het groen) in ringetjes. Halveer de rode peper uit het groentepakket, verwijder de zaadlijsten en snijd de helften in smalle reepjes. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat olie in en wok hierin de groenten en de peperringetjes ca. 3 minuten. Roer de losgeklopte eieren erdoor en laat ze stollen. Meng er daarna 10 eetlepels woksaus doorheen en roerbak alles nog een minuut. Schep tot slot de uitgelekte mie en de lente-ui erdoor en laat het gerecht in een paar minuten door en door warm worden. Schep de mie in 4 diepe borden of kommen en bestrooi met de cashewnoten. Zet voor extra smaak schaaltjes met Conimex Gebakken Uitjes en Kroepoek Bali op tafel.

Boodschappenlijstje
  • 1 Zak Conimex Chinese Eiermie
  • Zout Of Conimex Ketjap Asin
  • 6 Eieren
  • 6 Lente-uitjes
  • 600 Gr Bamigroentepakket Met Rode Peper
  • Conimex Wok Olie
  • Conimex Woksaus Knoflook Koriander
  • 75 Gr Gezouten Cashewnoten
Probeer ook eens...