Mini Loempiaatjes
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBereidingstijd: 15 minuten + 20 minuten bakken 10 stuks Bereiding 1.Verwarm de oven voor op 200 ºC of gasovenstand 4. Leg het bakpaier op een bakplaat. Laat de plakjes bladerdeeg ongeveer 10 minuten ontdooien. 2.Verhit de olie in een wok, of grote braadpan. Roerbak de taugé en de soepgroenten ongeveer 30 seconden op hoog vuur. Haal de pan van het vuur en schep de ketjap erdoor. Laat het mengsel afkoelen en uitlekken in een zeef. Schep de kipreepjes door de groente. 3. Strooi wat bloem op het aanrecht. Rol de plakjes met een deegroller uit tot ca. 15 cm bij 15 cm. Schep 2 eetlepels groente-kipmengsel aan één helft van het vierkantje deeg. Klap de andere helft over het mengsel en vouw de rolletjes goed dicht, druk de randen aan met een vork. Zo maak je er 10. Leg ze op de bakplaat. 4.Bestrijk de loempiaatjes aan de bovenkant met een dun laagje olie. In de oven bak je ze in 20 minuten lichtbruin. Maak een sausje door een klein beetje sambal te mengen met een paar eetlepels tomatenketchup. De loempiaatjes zijn zowel koud als warm erg lekker
- 10 Plakjes Bladerdeeg , Uit De Diepvries
- Zakje Fijne Soepgroenten
- 125 Gr Tauge
- 1 El Olie
- 1.5 El Ketjap Manis
- 100 Gr Kipfilet
- 3 El Tomatenketchup
- 1 Mespuntje Sambal Oelek , Naar Smaak