Eendenborstfilet Met Kerriesaus En Tropische Vruchten

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Eendenborstfilet Met Kerriesaus En Tropische Vruchten Bereidingwijze

VOORBEREIDING 45 min BEREIDING 20 min Doe op de eendfilet 1 eetlepel garas masala en hete kerrie en doe er een beetje olie op. Masseer beide zijden in en laat dit een half uur intrekken. Snipper de ui en de knoflook en snij de courgette in de lengte door en in dunne plakjes. Doe olie in de pan en bak de knoflook en de ui aan, met een halve eetlepel garas masala en kerrie. Voeg hier na de courgette en de sperziebonen toe en laat dit een minuut in een afgesloten pan op een matig vuur bakken. Laat ondertussen de grillpan heet worden en bak daarin de eendfilet rose (als je erop drukt moet hij zacht aanvoelen) en laat deze op een schaal rusten. Voeg de cocosmelk met de rest van de garas masala en de kerrie, de kurkuma en de verse fijn gehakte koriander toe. Laat dit al roerend 5 minuten sudderen op een laag vuur en snij de eend fillet in reepjes en voeg deze toe, en laat het nog 5 minuten sudderen. Voeg dan de vruchten en het limoen sap toe en laat het nog een minuut door warmen.

Boodschappenlijstje
  • 2 Eendenborstfilets
  • Halve Courgette
  • Ui
  • 1 Eetlepel Verse Koriander, Gehakt
  • 2 Knoflookteentjes
  • 3 Eetlepels Garas Masala
  • 3 Eetlepels Hete Kerrie
  • 1 Eetlepel Kurkuma
  • 75 Gram Gebroken Sperziebonen
  • 150 Gram Tropische Vruchten In Stukjes (papaja, Mango,enz)
  • 500 Gram Cocosmelk
  • 1.5 Eetlepel Olie
  • 1 Limoen
Probeer ook eens...