Chinese Eierflensjes
Aantal personen: 12 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeMaak een glad luchtig beslag van de eieren, het zout, de kruiden, de melk en de bloem Verwarm een beetje boter in de pan en bak hierin dunne flensjes Bak de bovenkant droog en de onderkant lichtbruin Keer een flensje voorzichtig met een grote spatel Verwarm de overige boter in de wok Roerbak hierin de kip, de atjar en de saus Vul de flensjes met het kipmengsel, vouw ze op en houd de flensjes warm Rooster de amandelen heel licht in een droge warme koekenpan Bestrooi met de amandelen en de peterselie Lekker om warm te serveren als lunch of warm voorgerecht bij een diner
- 6 Eieren
- 2 Gram Zout
- 1 Theelepel Eikruiden
- 7 Dl Melk
- 375 Gram Bloem
- 50 Gram Roomboter Of Margarine
- 400 Gram Gegaard Kippenvlees In Stukjes
- 200 Gram Atjar Tjampoer
- 4 Dl Chinese Zoetzure Saus Of Babi Pangangsaus
- 40 Gram Amandelschilfers
- Fijngeknipte Peterselie