Asperges Met Aardbeien

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Bas Polhaar » Type: Meer van het type: Salades

Asperges Met Aardbeien Bereidingwijze

Pocheer de geschilde en kleingesneden asperges 5 minuten in kokend gezouten water en zorg dat ze beetgaar blijven. Giet af, laat uitlekken en afkoelen. Verdeel met de schoongemaakte en gewassen aardbeien over schaaltjes of dessertborden. Bereid een vinaigrette met de opgegeven ingrediënten en bedruip daarmee de bereiding. Garneer met plukjes verse kervel en serveer als voorgerecht.

Boodschappenlijstje
  • 500 Gram Aardbeien
  • 500 Gram Witte Asperges
  • Een Handje Verse Kervel
  • Voor De Vinaigrette
  • 6 El Druivenpitolie
  • 3 El Sherryazijn
  • 1 El Vloeibare Acaciahoning
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...