Roti

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Annemarije van Zandbergen » Type: Meer van het type: Anders

Roti Bereidingwijze

Verhit de olie in een braadpan en fruit hierin de ui, knoflook en peper ± 5 min. Bestrooi de kippendijen met zout en peper en bak ze 8-10 min. met de uien mee tot ze kleuren en halfgaar worden. Voeg de kerrie masala en de tomatenpuree toe en bak deze een paar minuten. Schep de aardappels, kousenband en kool door het gerecht en laat nog ± 3 min. mee bakken. Voeg 6 dl heet water en het bouillonblokje eraan toe. Laat het gerecht ± 30 min. op een laag vuurtje zonder deksel pruttelen, tot de kip en aardappels goed gaar zijn en de saus de gewenste dikte heeft. Verwarm de roti's in de magnetron of in de pan en serveer de masalakip erbij.

Boodschappenlijstje
  • 4 Eetlepels Olie
  • 2 Teentjes Knoflook Geperst
  • 1 Ui
  • 1 Rode Chilipeper, Zaadlijsten Verwijderd, In Reepjes
  • 1 Kg Kippendijen, In Grove Stukken Gesneden Of Drumsticks
  • Zout En Peper
  • 2 Eetlepels Kerrie Masala (chan)
  • 1 Eetlepel Tomatenpuree
  • 400 Gram Vastkokende Aardappels, Geschild In Stukken Van 3 Cm
  • 500 Gam Kousenband, In Stukken Van 3 Cm.
  • 1/4 Witte Kool
  • 1 Kippenboullionblokje
  • 4 Hardgekookte Eieren
  • 4 Roti's
Probeer ook eens...