Loempia's Met Eendenborst
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDuurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Laat de eiernoedels 5 minuten weken in warm water. Giet ze af en laat ze uitlekken. Kruid de eendenborst met peper en zout, snij ze in fijne reepjes. Snij de wortelen en de lente-uitjes in fijne reepjes. 2. Leg de loempiavellen op een met bloem bestoven werkblad. Bevochtig ze met water, vermengd met wat bloem. Verdeel er de eendenborst, de eierennoedels en de groenten over. Lepel er wat honing bij. 3. Vouw eerst de zijkanten van het deegvel over de vulling, rol er dan een mooi pakketje van. Bak de loepia's goudbruin in frituurvet op 180° C. Serveer met loempiasaus en een groene salade.
- 16 Loempiavellen Van 10cm
- 400 Gram Eendenborst, Zonder Vet
- 2 Wortels
- 1 Bosje Lente Uitjes
- 1 Pakje Droge Eiernoedels
- Vloeibare Honing
- Bloem
- Peper En Zout