Kippenboutjes In't Groen
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeKruid de boutjes met peper en zout en wentel ze in wat bloem. Braad in lichtbruine boter mooi goudkleurig. Blus met het bier en de kippenbouillon en laat eventjes inkoken. Voeg de gehakte kruiden en groenten toe en laat op een matig vuurtje gaarkoken. Haal het vlees uit de pan en hou warm. Voeg de room aan de saus toe en laat zachtjes inkoken. Schik de boutjes op warme borden en overgiet met de saus.
- 12 Onderbouten (drumsticks)
- 2 Dl Blond Bier (Hoegaarden)
- 2 Dl Kippenbouillon
- 2 Dl Room
- Boter, Bloem
- Spinazie, Kervel, Bladpeterselie, Tijm, Dragon, Salie, Tuinkers, Laurier
- Peper En Zout