Chinese Kool Ovenschotel
Aantal personen: 2 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Marijntje Groenewegen » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnij de Chinese kool in vier stukken en maak deze goed schoon. Kook de kool voor ongeveer 6 minuten in water met wat zout. Giet de kool vervolgens af en leg het in een ovenschaal. Bedek de kool met champignonplakjes. Meng de creme fraiche en de yoghurt in een kom. Klop de eieren door het mengsel. Voeg de nootmuskaat en kerriepoeder toe. Meng het goed door elkaar en giet de saus over de champignons. Bestrooi het vervolgens met de geraspte kaas en zet het voor circa 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200C tot de bovenste laag goudbruin is. Voor extra smaak kan er zout en peper naar keuze worden toegevoegd.
- 750 Gram Chinese Kool
- 250 Gram Gesneden Champignons
- 15 Gram Creme Fraiche
- 150 Gram Yoghurt
- 2 Stuks Eiren
- Geraspte Nootmuskaat
- Kerriepoeder
- 100 Gram Geraspte Belegen Goudse Kaas