Boontjes Met Paprika, Limoen En Pinda's
Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeMaak de sperziebonen schoon en kook ze in ongeveer 5 minuten beetgaar. Giet ze af, spoel ze na met koud water en laat ze goed uitlekken. Was en halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in lange, smalle repen. Laat een grote wok goed heet worden, schenk er wat olie in en roerbak hierin de paprika een minuut. Voeg de bonen toe en roerbak alles 3 minuten. Voeg de boemboe en 1 dl water toe, knijp de limoen erboven uit en laat het gerecht 3 minuten pruttelen. Hak de pinda's grof en schep ze door de groenten. Strooi de selderij erover en serveer.
- 500 Gr Dunne Sperziebonen
- Zout
- 2 Rode Paprika's
- Conimex Wok Olie
- Bakje Conimex Boemboe Sajoer Boontjes
- Halve Limoen
- 8 El Zoute Pinda's
- 2 El Fijngehakte Selderij