Kip-curry

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Florentijn Kost » Type: Meer van het type: Rijst

Kip-curry Bereidingwijze

Kook de eieren hard en de aardappelblokjes beetgaar. Snijd de kipfilet in reepjes. Pel de eieren en snijd ze in parten. Verhit de margarine en bak de kipfilet in reepjes goudbruin en gaar. Voeg 400 ml water, de room en de inhoud van het zakje Knorr Mix toe. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat de saus 2-3 minuten zachtjes doorkoken met de aardappelblokjes. Serveer met de parten ei en de taugé, en strooi de peterselie en gebakken uitjes erover.

Boodschappenlijstje
  • 4 Eieren
  • 300 Gr Voorgekookte Aardappelblokjes (koeling)
  • 300 Gr Kipfilet
  • 25 Gr Margarine
  • 100 Ml Room
  • 1 Zakje Knorr Mix Voor Kip-kerrie
  • 75 Gr Taugé
  • 2 El Gehakte Peterselie, Om Te Garneren
  • 2 El Gebakken Uitjes (potje),
Probeer ook eens...