Kruidencouscous

Aantal personen: 4 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Rijst

Kruidencouscous Bereidingwijze

Doe de couscous in een kom, schenk er 400 ml kokend water en 2 eetlepels Becel Multi bij en laat de couscous 5 minuten wellen. Verwarm 1 eetlepel Becel Multi in een pan en fruit de ui zachtjes glazig. Schep de kaneel en chilipoeder erdoor en voeg de couscous in gedeelten toe. Roer de couscous los met een vork en warm alles al omscheppend door. Schep van het vuur af de peterselie en munt erdoor en breng de couscous op smaak met zout en peper. Lekker met gegrild lamsvlees en gestoofde courgette.

Boodschappenlijstje
  • 250 Gr Couscous
  • 2 El Becel Dieetolie
  • 1 Ui, Gesnipperd
  • 1 Tl Kaneel
  • 1 Tl Chilipoeder
  • 2 El Citroensap
  • 3 El Peterselie, Fijngehakt
  • 2 El Munt, Fijngehakt
  • Zout En Peper
Probeer ook eens...