Bloemenbowl
Aantal personen: 6 » Keuken: Wereldkeuken » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeBestrijk de helft van de rozenblaadjes met behulp van een penseel aan beide kanten met eiwit en wentel ze door de suiker. Laat de blaadjes op een met keukenpapier bedekt bord even opdrogen en herhaal het proces. Laat de blaadjes in een oven van 35˚ C of in de zon door en door droog worden. Bestrijk de rand van de glazen schaal met eiwit en wentel de rand door de suiker. Vul de schaal met de prosecco en roer er voorzichtig het rozenwater door. Laat wat ongesuikerde rozenblaadjes drijven op de schaal. Schep in zes mooie glazen elk een bolletje ijs en giet er de prosecco op. Garneer met extra rozenblaadjes
- 2 Kopjes Rode Rozenblaadjes (onbespoten)
- 2 Eiwitten, Losgeklopt
- 1 Fles Roze Prosecco
- 2 Tl Rozenwater
- Halve L Frambozen-sorbetijs
- 1 Kopje Witte Suiker