Omelet Met Asperges
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSnijd de asperges in dunne plakken Verhit 2 eetl. olie en bak hierin de lente ui 3 a 4 min. Klop de eieren los met een snufje zout en roer de asperges, lenteui, en peterselie erdoor. Verhit 1 eetl. olie in een koekenpan en schenk het eimengsel er in een keer in. Verdeel dit mengsel met een pannenkoekenmes over het omelet en druk het plat. Laat het omelet op een zacht vuur garen tot de onderkant lichtbruin is. Schud de pan regelmatig heen en weer. Keer het omelet met behulp van een bord. Schenk weer 1 eetl. olie in de pan en laat de andere kant van het omelet lichtbruin worden.
- 4 El Olijfolie
- 3 Lente Uitjes In Dunne Ringetjes
- 6 Eieren
- Zout
- 300 Gr Witte Asperges, Geschild En Gekookt
- 4 El Fijngesneden Peterselie