Avocado Met Tonijn

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Anders

Avocado Met Tonijn Bereidingwijze

Bereid dit voorgerecht minstens 2 uur op voorhand. Snijd de avocado's in 2-en en haal het vruchtvlees eruit. Bewaar de helften voor de presentatie. Mix het vruchtvlees met het sap van een halve citroen. Voeg dan de mosterd, peper, zout en 30 g zachte boter toe. Mix. Laat de tonijn uitlekken, prak hem fijn en meng met de avocado. Breng op smaak.Vul de 4 avocadohelften op met dit mengsel, dek af met plastic folie en zet in de koelkast. Presenteer op een bord, versierd met stukjes tomaat, schijfjes citroen, sla of waterkers met een scheutje vinaigrette.

Boodschappenlijstje
  • 2 Avocado('s
  • 20 Gram Boter
  • Halve Citroen
  • Tuinkers
  • Zachte Mosterd
  • Peper En Zout
  • Sla
  • 150 Gram Tonijn Op Eigen Nat
  • Vinaigrette
  • Tomaat
Probeer ook eens...