Gehaktballetjes Met Abrikoos En Koriander

Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Gehaktballetjes Met Abrikoos En Koriander Bereidingwijze

Duurtijd: 30 min Bereidingswijze 1. Week de gedroogde abrikozen in kleine stukjes in een glas witte wijn. Snipper de koriander (3 eetlepels). Meng het gehakt met de uitgelekte abrikoosstukjes, de koriander en de gesnipperde knoflook. Kruid met zout, peper en een snuifje kaneel. 2. Maak er balletjes van en bak ze krokant in olijfolie. Leg op een blaadje ijsbergsla wat gekookte rijst en drie gehaktballetjes. 3. Leg de slakorfjes op een grote schaal en serveer met een beetje opgewarmde abrikozencompote.

Boodschappenlijstje
  • 600 Gram Gehakt
  • 1 Glas Droge Witte Wijn
  • 200 Gram Gedroogde Abrikozen
  • 1 Bosje Koriander
  • 2 Knoflookteentje, Uitgeperst
  • Kaneelpoeder
  • Olijfolie
  • Ijsbergsla
  • Basmatirijst Voor 4 Personen
  • Peper En Zout
  • 1 Pot Abrikozencompote
Probeer ook eens...