Lente-uien Stamppot
Aantal personen: 4 » Keuken: Hollands » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeSchil 12-18 aardappelen De lente-uitjes snijden Voeg wat zout toe Voeg wat water toe Voeg wat olie toe Kook de aardappelen in ongeveer 25-30 minuten gaar, stamp de aardappelen fijn, voeg wat melk of water toe (smeuig maken van de puree), voeg de 6 gesneden lente-uien toe, voeg zout naar smaak toe, voeg wat peper toe, voeg de geraaspte kaas toe, voeg de Italiaanse kruiden toe. Goed door elkaar roeren. In een elektrische oven 20 tot 25 min verwarmen op 175 tot 180 graden, graneren met wat geraspte kaas.
- 1 Kilo Aardappels (kruimige
- 0.25 Liter Melk
- 6 Stengels Lente-uitjes
- 1 Eetlepel Italiaanse Kruiden
- Peper En Zout Naar Smaak
- Geraspte Kaas