Perzikspies
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Laurentien » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeWas en halveer de perziken, verwijder de pit. Snijd de perzikhelften elk in 3 parten en rijg ze per 6 aan twee satépennen. Bestrijk de perzikspiezen dun met de olie en bewaar ze afgedekt op een koele plek (niet in de koelkast). Verdeel de vanillekwark over vier (wijn)glazen. Bewaar de glazen afgedekt in de koelkast. Leg de spiesen op een ingevet rooster boven matig heet vuur en gril de perzik in 4-5 minuten lichtbruin. Zet de glazen met vanillekwark op vier borden. Verkruimel de amaretti erboven en leg naast elk glas een warme perzikspies.
- 6 Perziken
- Walnotenolie Om Te Bestrijken
- 500 G Halfvolle Vanillekwark,
- 8 Amaretti (Italiaanse Amandelkoekjes)