Gerookte Zalm En Heilbot Gevuld Met Mozzarella
Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeLeg de plakken gerookte zalm op een snijplank en plaats hier de gerookte heilbot op 4 porties Snij de Mozzarella in 8 plakken en plaats bovenop de zalm en heilbot 2 slagen pepermolen er overheen Rol dit dicht maar laat een kant open opdat men de kaas kan zien en een dus leuk kleurcontrast creëert Snij de rode ui in halve ringen Snij de bieslook in fijne ringetjes Meng de crème fraich met wat bieslook peper en zout Snij de avocado door de helft en dan in halve plakken Plaats de avocado op de borden besprenkel met de citroen olie Plaats rode ui hierop 5 stukjes per persoon Plaats hier de vis & kaas hierop Als laatste de crème fraich er bovenop bestrooi met bieslook en klaar
- 4 Avocado's Gehalveerd En Dan In Parten Gesneden
- Rode Ui In Julienne Gesneden
- Bieslook
- Citroenolie
- 4 Plakken Gerookte Zalm
- 4 Plakken Gerookte Heilbot
- 2 Bolletjes Mozzarella
- Pot Creme Fraiche