Biscotti

Aantal personen: 4 » Keuken: Italiaans » Geplaatst door: Arjen Mets » Type: Meer van het type: Anders

Biscotti Bereidingwijze

Doe de eieren in een ruime mengkom en voeg er de geraspte citroenschil aan toe. Voeg ook de amandelen en de suiker toe en meng stevig onder elkaar. Voeg 6 halve eierschalen olijfolie toe en meng. Doe er nu beetje bij beetje de bloem bij en meng tot een stevig vast deeg. Maak van dit deeg worsten van zo'n 10 cm lang en 5 cm doorsnee, strooi er wat suiker over en plaats gedurende 30 minuten in een voorverwarmde oven van 190°. Snij ze vervolgens in dikke schijven en laat afkoelen. Lekker met sterke Italiaanse koffie of zoete wijn.

Boodschappenlijstje
  • 3 Eieren
  • 500 Gr Zelfrijzend Bloem
  • 50 Gr Amandelen
  • 250 Gr Suiker
  • De Schil Van ½ Citroen, Geraspt
  • Olijfolie
Probeer ook eens...