Lamsspiesje Met Muntpesto

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Lamsspiesje Met Muntpesto   Bereidingwijze

Doe alle ingrediënten voor het gehakt in een kom en meng goed onder elkaar, laat 1 uurtje rusten in de koelkast. maak gelijke "balletjes" van het bereide gehakt en bak ze op de grill. Steek ze vervolgens op een spies met steeds een blaadje munt ertussen. Doe alle ingrediënten voor de pesto in een maatbeker en mix deze glad. Rijg de blokjes vlees aan een houten spiesje met steeds een muntblaadje ertussen. Serveer op grote borden met de pesto en gefrituurde aardappelen.

Boodschappenlijstje
  • 600 Gr Lamsgehakt
  • Snuifje Paprikapoeder, Korianderpoeder, Kaneelpoeder
  • Knoflook Teentje, Geperst
  • Vers Gesnipperde Peterselie
  • 20 Cl Koud Water
  • Voor De Pesto -
  • 2 El Pijnboompitten
  • 100 Gr Verse Spinazie
  • Bosje Verse Muntblaadjes
  • 2 El Geraspte Parmezaanse Kaas
  • Olijfolie
Probeer ook eens...