Hete Garnalen In Chilisaus
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVerkruimel het gedroogde rode pepertje. Pel de knoflook en hak deze fijn. Roer de olijfolie, wijnazijn, chilisaus, rode peper en knoflook in een kom door elkaar. Schep de garnalen erdoor en laat het geheel ongeveer 2 uur in de koelkast marineren. Breng de gemarineerde garnalen op smaak met zout en peper. Maak de witte kool schoon en snijd deze in dunne reepjes. Snijd de abrikozen in kleine stukjes. Pel en snipper de sjalotjes. Verwarm de Becel Keuken in een pan tot deze lichtbruin is. Bak de kool, abrikozen en sjalotjes op een laag vuur zonder ze bruin te laten kleuren. Schep de groenten op een schaal en verdeel de garnalen erover. Garneer met partjes citroen en dille. Lekker met stevig boerenbrood besmeerd met Becel Dieet.
- Halve Tl Gedroogde Rode Peper
- 2 Knoflookteentjes
- 3 El Becel Dieet Olie
- 2 El Witte Wijnazijn
- Halve Dl Chilisaus
- 400 Gr Garnalen
- Eventueel Zout, Peper
- 1 Abrikoos (uit Blik)
- 250 Gr Witte Kool
- 2 Sjalotjes
- 1,5 El Becel Keuken
- Citroen
- Verse Dille