Spaanse Lentestamppot

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders

Spaanse Lentestamppot Bereidingwijze

1.Kook de aardappelen in water met zout gaar. Giet ze af en vang 1 dl van het kookvocht op. 2.Stamp de aardappelen fijn. Schep de chorizo, de maïs, de rucola en de olijven erdoor en voeg zoveel van het kookvocht toe dat een smeuïge stamppot ontstaat. 3.Breng hem op smaak met peper en zout en druppel de olie erover.

Boodschappenlijstje
  • 1 Kg Kruimige Aardappelen
  • 250 Gr Spaanse Chorizo , In Reepjes
  • Blikje Mais , A 300 Gram
  • 150 Gr Rucola
  • 75 Gr Olijven , Zonder Pit, Grofgehakt
  • 2.5 El Olijfolie
  • Zout En Versgemalen Peper
Probeer ook eens...