Scampi's In Witte Wijn
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeVerhit de olie in een pan en bak de knoflook op een matig vuurtje. Voeg de peterselie, chilipeper, laurier en de scampi's toe en bak het geheel zo'n minuutje op hoog vuur. Giet de wijn erbij en kook het geheel nog eens 2 minuten tot de scampi's gaar zijn en de wijn tot de helft is ingekookt. Voeg naar smaak peper en zout toe en serveer warm
- Zo'n 20 Scampi's, Gepeld Maar Mét Staartstukje
- 1 Dl Olijfolie
- 4 Teentjes Knoflook, Geperst
- Handvol Verse Peterselie, Fijngehakt
- Laurierblaadje
- Rood Chilipepertje, Ontpit En Fijngehakt
- 1.5 Dl Droge Witte Wijn
- Zwarte Peper Uit De Molen En Zout