Spaanse Stokbroodjes
Aantal personen: 8 » Keuken: Spaans » Geplaatst door: Lindert ten Tije » Type: Meer van het type: Brood-sandwiches
BereidingwijzeLekker voorafje of tussendoortje of op tafel bij de tapas, spaanse stokbroodjes. 1.Pureer de paprika met de staafmixer, voeg de helft van de aioli toe en pureer nog nog kort. 2.Besmeer 8 sneetjes stokbrood dun met de rest van aioli en beleg ze met plakjes ei en een anjovisfilet. 3.Besneer 8 sneetjes met parika-aioli en beleg met 3 blaadjes rucola en een garnaal. 4.Beleg 8 sneetjes met een reep serranoham en een lepel krabsalade. 5.Leg op een mooie schaal en serveer.
- Halve Pot Rode Paprika , Gegrild In Olie, Uitgelekt
- 8 Jumbo Garnalen ,
- 200 Gr Koelverse Aioli ,
- 24 Sneetjes Stokbrood ,
- 3 Hardgekookte Scharrelei(eren) ,
- 8 Filets Ansjovis , Uitgelekt
- 24 Blaadjes Rucola ,
- 4 Plakjes Serranoham , In De Lengte Doorgesneden
- 150 Gr Krabsalade , Bakje