Enchillada's Met Kaas
Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans » Geplaatst door: ad2503 » Type: Meer van het type: Anders
BereidingwijzeDe Tortilla's - Kneed bloem, boter, zout en voldoende water tot een soepel deeg. Verdeel het deeg in 4 porties en maak er balletjes van. Bestuif een glad oppervlak met wat meel en gebruik een deegroller om er vier dunne, ronde 'pannenkoeken' van. Bak de tortilla's in een hete koekenpan vlug aan beide kanten vlug goudbruin en hou ze warm. voor de vulling - Fruit de paprika, knoflook en koriander in wat olie. Voeg de room, roomkaas en kaas toe en laat de saus indikken op laag vuur. Verdeel de vulling over de tortilla's en vouw deze dicht.
- Tortilla's
- 160 Gram Bloem
- 20 Gram Boter Of Olie
- Warm Water
- Vulling
- Rode Paprika, In Blokjes
- Kleine Teentje Knoflook, Fijngesneden
- 200 Ml Slagroom
- 140 Gram Roomkaas
- 60 Gram Hollandse Kaas, Geraspt
- 1 Theelepel Korianderpoeder