Zalm In Champagne Met Karpertjes

Aantal personen: 8 » Keuken: Spaans » Geplaatst door: Eline Borgers » Type: Meer van het type: Anders

Zalm In Champagne Met Karpertjes Bereidingwijze

Voorbereiding: oven voorverwarmen op 160 graden. Bereiding: plaats de filets in een ovenschaal Schenk er de Cava, een scheut olijfolie en het citroensap bij Bedek de vis met de uiringen, de kappertjes en dragon. Bestrooi met peper en zout. Dek de schaal en stoof het gerecht 10-14 minuten in de oven.

Boodschappenlijstje
  • 8 Stuks Zalmfilets Van Ca 50 Gr
  • 200 Ml Cava (champagne)
  • 2 Eetlepels Citroensap
  • 1 Stuks Rode Ui In Ringen
  • 1 Eetlepel Kappertjes
  • 4 Stuks Takjes Dragon, De Blaadjes
  • Olijfolie
  • Peper En Zout
Probeer ook eens...