Kikkererwten Met Bloedworst

Aantal personen: 4 » Keuken: Spaans » Geplaatst door: Henkie ten Donkelaar » Type: Meer van het type: Anders

Kikkererwten Met Bloedworst   Bereidingwijze

Spoel de kikkererwten en zet ze tenminste 2 uur in koud water, kook ze volgens de gebruiksaanwijzing en hou opzij. Snij de bloedworst in schijven en bak deze in olijfolie, hak ze vervolgens grof. Stoof de sjalotten en knoflook aan in olijfolie, voeg de peterselie toe en laat even meestoven. Voeg tenslotte de bloedworst en kikkererwten toe en warm even goed door, kruid royaal met zwarte peper en wat zout. Bedruip net voor het opdienen met wat olijfolie.

Boodschappenlijstje
  • 100 Gr Kikkererwten
  • 150 Gr Bloedworst
  • 2 Sjalotten, In Fijne Schijfjes
  • Teentje Knoflook, Fijngesnipperd
  • Bosje Peterselie, Grof Gehakt
  • Olijfolie
  • Zwarte Peper Uit De Molen En Zout
Probeer ook eens...